GA IN JUNI MET DEWATERBUS NAAR DEZE EVENTS IN ANTWERPEN

DEEL DIT ARTIKEL


Ook in juni zijn er weer tal van plezante evenementen gepland in Antwerpen. Naar het Poppentheater? Lokale bieren proeven op het Bierpassieweekend? Of een festival meepikken op Linkeroever? Eén ding is zeker: DeWaterbus brengt je er veilig en zorgeloos heen!

Poppentheater Nello & Patrasche: 15-16 juni

Op zoek naar een gezellige familie-uitstap? Dan is het poppentheater in Het Steen een uitgelezen kans. Op 15 en 16 juni brengt figurentheater Mirantibus het legendarische volksverhaal van Nello & Patrasche tot leven. Het belooft een magische voorstelling te worden met poppen en live muziek. Bestel hier je tickets.

Neem DeWaterbus en stap af aan de halte Steenplein. Nadien moet je amper 2 minuten stappen!

Bierpassieweekend: 21-23 juni

Tijdens het weekend van 21 tot 23 juni is de Groenplaats the place to be voor bierliefhebbers. Een twintigtal brouwerijen stellen er tijdens de 23e editie van het Bierpassieweekend meer dan 200 bieren voor. Ontdek welke speciaalbieren je kan proeven op bierpassieweekend.be.

Neem DeWaterbus en stap af aan de halte Steenplein. Vanaf de halte wandel je nog 9 min. naar de Groenplaats.

LIVE /S LIVE festival: 28-30 juni

Van 28 tot 30 juni wordt het Middenvijverpark in Linkeroever omgetoverd tot een heus festivalterrein. Drie dagen lang passeren artiesten op wereldniveau de revue in een magische setting. Meer info en tickets vind je op liveislive.be.

Neem DeWaterbus en stap af aan de halte Sint-Anna. Nadien fiets je nog 10 minuten naar de ingang van het festivalterrein. Te voet doe je er 40 minuten over.

 

Koop je ticket voor DeWaterbus via onze website en bespaar tijd aan boord.

Veel plezier!