VAAR IN MEI MET DEWATERBUS NAAR DEZE EVENTS IN ANTWERPEN

DEEL DIT ARTIKEL


In mei staan er heel wat leuke events op de planning in Antwerpen. Er is voor ieder wat wils! Zo kan de fijnproever terecht op Antwerpen proeft, de kunstliefhebber op het Antwerp Art Weekend en al wie een passie heeft voor “den bouw” op Open Wervendag. DeWaterbus brengt je er alvast veilig en zorgeloos heen!

Antwerpen Proeft: 9-12 mei

Van 9-12 mei kan je in de Waagnatie opnieuw terecht voor Antwerpen Proeft. Op het toonaangevende meerdaagse culinair festival laat je je verrassen door unieke gerechten van toprestaurants, sterrenchefs, opkomend keukentalent en bekende tv-koks. Je kan ook gratis deelnemen aan kookdemonstraties en workshops! Alle info vind je op www.proeft.be.

Kom gemakkelijk naar Antwerpen Proeft met DeWaterbus! Stap af aan halte Steenplein, neem een Velo of deelstep en vijf minuutjes later ben je al aan de Waagnatie!

Antwerp Art Weekend: 16-19 mei

Van 16 tot 19 mei neemt hedendaagse kunst opnieuw heel Antwerpen over. Tijdens het Antwerp Art Weekend kan je op meer dan 70 locaties in de stad terecht voor tentoonstellingen, evenementen, activiteiten, feestjes en nog veel meer. Alle info over dit kunstweekend vind je op www.antwerpartweekend.be.

Neem DeWaterbus en stap af aan de halte Steenplein. Vanaf daar ontdek je de kunst in ‘t Stad te voet, met de (deel)fiets of step.

Open Wervendag: 26 mei

Op 26 mei is het weer tijd voor Open Wervendag. Wij tippen alvast twee interessante werven in de buurt van onze haltes die zeker een bezoekje waard zijn:

  • de renovatie van de Royerssluis in Antwerpen
  • de bouw van de nieuwe Scheldetunnel aan Linkeroever.
Lees hier alles over deze werven.

    Voor de Royerssluis stap je af aan de halte Steenplein, van daaruit is het nog 8 min. fietsen of 30 min. wandelen naar de Royerssluis. Voor de Scheldetunnel stap je af aan de halte Sint-Anna. Van daaruit doe je er met de fiets nog 10 min. over en te voet 40 min.

     Koop je ticket voor DeWaterbus via onze website en bespaar tijd aan boord.

    Veel plezier!