Antwerpen Shift

14 Sep. 2020

1 min. lezen

Deel dit artikel:

Laat op zondag 20 september de auto gewoon thuis en kom Slim naar Antwerpen. Test in de autoluwe binnenstad alle verschillende slimme vervoersmiddelen en maak mee de shift.

Iedereen verplaatst zich, maar niet op dezelfde manier. Op 20 september maakt Antwerpen de shift. Op die dag maken auto’s plaats voor fietsers, voetgangers en andere slimme vervoersmiddelen zoals DeWaterbus. Je ontdekt in de autoluwe binnenstad, in een gezellige en speelse sfeer, jouw mobiliteit voor de toekomst. 

Antwerpen Shift vindt plaats op zondag 20 september 2020, van 11 tot 17 uur. De autoluwe zone wordt afgesloten voor auto’s van 10 tot 18 uur. Er worden extra fietsenstallingen voorzien op verschillende plaatsen in de stad. De routeplanner van Slim naar Antwerpen toont je verschillende manieren om je te verplaatsen: te voet, per (plooi)fiets, Velo, tram, bus, trein, auto, of met DeWaterbus of het veer.  Bekijk hier het volledige Antwerpen Shift Programma.  Tijdens Antwerpen Shift ontdek je ook interessante mobiliteitsoplossingen op jouw maat. 

Waag je kans met DeWaterbus en win een 10-rittenkaart voor het meest luxueuze vervoersmiddel in Antwerpen! 

 

Zet je koers verder