Info over het Coronavirus/Covid-19

10 Jul. 2020

2 min. lezen

Deel dit artikel:

DeWaterbus is opnieuw toegankelijk voor iedereen volgens de normale dienstregeling; met uitzondering van bepaalde diensturen tijdens de week die voorbehouden worden voor het werkverkeer in de haven. Het dragen van een mondmasker is verplicht (vanaf 12 jaar); evenals cashless betaling (bankkaart aan boord / online). LEES MEER voor meer info over de voorwaarden en de voorbehouden uren.

DeWaterbus is opnieuw toegankelijk voor iedereen; onder bepaalde voorwaarden.
Het dragen van een mondmasker is verplicht vanaf 12 jaar; vanaf de loopbrug, op het ponton en op onze schepen!

Bepaalde diensturen zijn momenteel druk bezet door het werkverkeer in de haven; deze mensen krijgen momenteel voorrang. Deze drukke diensten kan u hieronder bekijken (enkel geldig in de week). Gelieve hier rekening mee te houden.

 

Social distancing en mondmasker verplicht!

Vanaf maandag 4 mei 2020 is het verplicht om, vanaf 12 jaar; een mondmasker te dragen dat neus en mond bedekt op het openbaar vervoer. Dit geldt vanaf de loopbrug; op het ponton; tijdens op- en afstappen en tijdens de vaart op onze schepen. Indien u geen mondmasker of degelijk alternatief heeft; zijn wij genoodzaakt de toegang tot het schip te weigeren. De social distance van 1,5 meter blijft de norm, maar is niet langer verplicht voor het openbaar vervoer. 

Cash betalingen niet meer mogelijk 

Vanaf heden is het alleen nog mogelijk om CASHLESS te betalen. We proberen om deze manier het fysieke contact tussen de stewards en de passagiers tot een absoluut minimum te beperken. 

Cashless betaalmogelijkheden:

• Aan boord met bancontact

• Online via onze app of website

• Abonnementen vormen uiteraard geen enkel probleem

Reis verstandig!

Vanwege het coronavirus zijn wij uiterst voorzichtig. Wij vragen je om goed voor jezelf, andere reizigers en onze medewerkers te zorgen.

• Hou voldoende afstand

• Was regelmatig je handen met water en zeep

• Nies of hoest in een zakdoekje of je elleboog

• Blijf thuis als je klachten hebt

• Koop je vervoersbewijs vooraf

Zet je koers verder