Welk type reiziger ben jij?

14 Sep. 2020

2 min. lezen

Deel dit artikel:

Doe de Slim naar Antwerpen Test en maak kennis met de kilometermalende mustang, de fitte flamingo en alle andere reizigersprofielen!

Heb je de Slim naar Antwerpen Test gedaan en maak je kans op een rit met DeWaterbus? 

Verzilver je rit door een mail te sturen naar info@dewaterbus.be met  

# SNA CODE / BEGINHALTE - EINDHALTE #   (bv. # SNA 5628 /  Kruibeke - Steenplein # )

 

Welk type reiziger ben jij? Doe de Slim naar Antwerpen Test!  

Ons verplaatsen doen we allemaal. Hoeveel, waarnaartoe en wat we daarbij nodig hebben, dat is voor iedereen anders. De ene rijdt de hele dag rond met enkele kinderen en een hoop bagage, de andere doet elke dag hetzelfde traject en leest daarbij graag een boekje. Nog iemand anders is het liefst in de buitenlucht.

Om iedereen zo goed mogelijk advies op maat te geven, stelde Slim naar Antwerpen enkele reizigersprofielen op. Benieuwd welke profielen er allemaal zijn? Ze beschrijven niet hoe u zich vandaag verplaatst, maar wel wat u belangrijk vindt. Op die manier kunnen we u nuttige informatie geven over vervoersmiddelen die u vandaag gebruikt: bijvoorbeeld over wegenwerken voor autobestuurders of nieuwe tramverbindingen voor wie vaak het openbaar vervoer gebruikt. Maar we kunnen u ook alternatieven en tips voorstellen die voor u interessant zijn. Ook benieuwd??
Doe HIER de Slim naar Antwerpen Test

  

Een overzichtje van onze haltes vind je alvast hier:

 

 

Zet je koers verder