Festiviteiten in en rond Antwerpen met DeWaterbus!

10 Aug. 2023

1 min. lezen

Deel dit artikel:

Festiviteiten augustus! #metdewaterbus

 

 

De Antwerp pride zal op zaterdag 12 augustus door de stad trekken!

Voor de boekenliefhebbers is er Lillo Boekendorp op zondag 13 augustus.

Op dinsdag 15 augustus viert Antwerpen moederdag. Die dag is het traditiegetrouw ook Rubensmarkt in het historisch centrum van Antwerpen.

Kom van 18 tot 20 augustus naar het Bollekesfeest. Geniet tijdens dit gratis stadsfestival van muzikale optredens en een heerlijk hapje en drankje. Het wordt één groot feest in de Antwerpse binnenstad!

Op 25, 26 en 27 augustus komen de Reuzen naar Antwerpen! Wat ze precies komen doen, blijft nog een goed bewaard geheim. Maar dat het een unieke en onwaarschijnlijke beleving zal zijn, staat vast. 

Tot en met 3 september kan je ook nog genieten van verschillende evenementen, installaties of projecten van de Zomer van Antwerpen zoals de meest prachtige zonsondergang op de kaaien! Of neem eens de veerboot naar de onderwereld op de Zomer van Antwerpen  ...

 

Onze halte op het Steenplein blijft steeds bereikbaar voor passagiers. Bekijk onze aangepaste dienstregelingen en hou er rekening mee dat het druk kan worden met het mooie weer! Op dinsdag 15 augustus varen we volgens de dienstregeling zon-en feestdagen!

 

 

 

 

Zet je koers verder